Acasă > Produse > Instrumente de pregătire a țevilor

Orbital portabil orbital cu perete subțire

Orbital portabil orbital cu perete subțire
Masina de debitat și tăiere cu tub orbital este soluția eficientă și fiabilă pentru tăierea pătrată și înclinarea aproape a tuturor tipurilor de țevi metalice.
Detalii produs:

Masina de debitat și tăiere tubulară orbitală portabilă este soluția eficientă și sigură pentru tăierea pătrată și înclinarea aproape a tuturor tipurilor de țevi metalice. Toate fierăstrele orbite oferă o tăietură precisă, pătratică și curată, ceea ce face ca nu este necesar să faceți alte lucrări suplimentare de pregătire a feței de tăiere pentru sudarea orbitală.


Tăiere: 12-120mm
Grosimea peretelui de tăiere: Max.3mm


Uneltele orbitale de decupare și sistemele de sudură orbitale sunt complementul perfect unul față de celălalt, deoarece preparatul de sudură de precizie este ingredientul cheie al unui program de sudura de succes.

Acesta include fierăstraie circulare portabile, mașini pentru confecționarea tuburilor și mașini de pregătire a capătului conductelor.

Potrivit pentru țevi din plastic, țeavă de cupru, oțel carbon, oțel inoxidabil, țeava galvanizată, tub de aluminiu etc.

YOUBEST este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de țevi din China pentru țevi / confecționeri / confectionare, bine ati venit la en-gros portabile orbital portabile cu pereti subtiri orbital de taiere a vazut masina de la fabrica noastra.
Hot Tags: portabil orbital cu perete subțire de țeavă de tăiat văzut mașină, China, producători, furnizori, fabrica, en-gros, ieftine, cele mai bune sudura, cele mai bune taiere
Produse conexe
Anchetă: