Acasă > Produse > Instrumente de pregătire a țevilor

Tube electrice portabile și mașini de țevi de capăt

Tube electrice portabile și mașini de țevi de capăt
o masina usoara si compacta pentru confectii, confectii si pregatire pentru sudare pe toate materialele, inclusiv otel inoxidabil, duplex, inconel si altele, ceea ce face ca capetele țevilor să nu se frece
Detalii produs:

Masina portabila de taiere a țevilor electrice este o mașină cu greutate redusă și compactă, destinată confecționării, îmbâlțâirii și sudării pe toate materialele, inclusiv oțel inoxidabil, duplex, inconel și altele, ceea ce face ca capetele țevilor să nu se frece și să fie perfect drepte pe axa tubului.

Un operator execută preparate de sudură în condiții de siguranță, cu precizie și rapidă, în comparație cu operația de măcinare lentă și greoaie.

Dupa ce a fost confruntat, tubul va fi gata pentru sudarea orbita sau alte fabricari de tuburi, ideale pentru o puritate inalta si utilizare in industria sanitara ridicata, cum ar fi bautura, lactate, farmaceutica, tratarea apei, industria alimentara, industria semiconductoare etc.


Tube OD

Φ6-76,2 mm (3 ")

Grosimea peretelui (max.)

3 mm

Aplicabil

material

oțel inoxidabil, oțel din carton,

oțel aliat, aluminiu, cupru etc.

Dimensiune

435 * 425 * 195 mm

NW / GW

7.4 / 14kg

Viteza motorului

8-45 r / min; 23-40 r / min

Tensiune / Frecventa

220V 50 / 60HZ

Putere

1100W


YOUBEST este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de țevi din China Pipe / Facing / Beveling Tools.
Hot Tags: portabile de tuburi electrice și capăt de țeavă cu care se confruntă mașină, China, producători, furnizori, fabrica, en-gros, ieftine, cele mai bune sudura,
Produse conexe
Anchetă: