Acasă > Stiri > Conţinut
Prafuri Industries Federaţia nume Lifetime Achievement laureat
Mar 14, 2016

Metal praf Industries Federaţia, Princeton, NJ, a selectat William F. Jandeska Jr., FAPMI, preşedinte al Midwest metalurgice Ltd. şi proiect manager pentru centrul pentru tehnologie de metalurgia pulberilor, pentru a primi Kempton H. Roll PM Lifetime Achievement Award.

Jandeska a dezvoltat elemente inovatoare şi relaţiile dintre furnizorii şi vânzătorii de în câmpul de metalirgie cu pulbere (PM). El a promovat creşterea continuă a PM pentru mai mult de 44 de ani prin implicarea comună parte fabricanţi şi comunitatea de folosire (EULA), care este evident de activitatea de sprijin şi de conducere în MPIF, APMI, SAE şi AŞM. El a primit o serie de premii, co-prezidat conferinţe de industrie si placi tehnice, şi a scris şi prezentat numeroase lucrari la industria de evenimente.

Începutul carierei sale ca un intern la US Steel şi Caterpillar Tractor, Jandeska a lucrat în timp ce completarea lui diplomă de licenţă, masterat şi grade de doctorat la Universitatea din Illinois. După terminarea lui grade, a lucrat la General Motors laboratoare de cercetare de 20 de ani. El sa alăturat apoi GM Global grupul de sistemul de propulsie ca manager pentru PM tehnologie şi plumb obiectul expert pentru PM creativitatea echipei, pozițiile a deținut până la pensionarea sa în 2006.

Lifetime Achievement Award recunoscut persoane cu realizari remarcabile şi realizările care au dedicat carierei lor şi o viaţă de implicarea în domeniul PM şi legate de tehnologii. Aceasta este a treia oară, Premiul a fost acordat la începuturile sale în 2007.