Acasă > Stiri > Conţinut
Masina de debitat cu Plasma CNC pentru tevi
Jun 17, 2016

Masina de debitat cu Plasma CNC pentru tevi


Descrierea produsului


Caracteristici:
1. echipat cu sistem de control profesional pentru varietate de tipuri de taieturi, inclusiv teuri, miters, şei, axul compensărilor, multiple intersectii, cot sprijină, clin sloturi; rotunde, dreptunghiulare, văzut tăiate, gauri de conducte, care se suprapun re-tampoane cu deplasări axiale de bază sau compensărilor de punct de lucru şi alte tipuri de taieturi se intersectează.


2. precise turnare piese şi fabricarea stricte şi procedurile de testare se asigura de înaltă precizie, fiabilitate si durabilitate.


3. integrat cu puternic Canadaand #39; s specializata programare și module pentru constructii complicate structura metalica mare de calcul, acesta poate genera codurile CNC din desene AutoCAD pentru a salva operatorii şi engineersand #39; timp. Şi aceste module sunt compatibile cu SAT IGES, DXF, şi fişierele STL.


4.Automatic, servo înălţime Teledetectie sistem compenseaza poziţie verticală pentru ţeavă afară-de-rotund. Alimentarea şi out-furajere transportoare disponibile pentru incarcare/descarcare.


5.3D interfaţă de operare pentru operare uşoară.

Utilizare:
CNC tevi profesionale de tăieremasinaeste de asemenea folosit în construcţii din oţel: Stadioane/Arenele, poduri, atractii, centrele de expoziţii, aeroporturi; Procesul de industrie: conducte, skids, colectoare, schimbatoare de caldura, cazane, aparatele sub presiune, centrale electrice, rafinării; Navale: conducte, lucrari de ventilatie; Offshore: structuri de submarine, jack-up-uri, acul, heli punţi.

  • De tip: Masina de taiat

  • Pentru masina de debitat tip: masina de debitat CNC

  • Automatizare: automată

  • Lanterna tip: Flame/Plasma

  • Utilizare: Masini andamp; Hardware-ul

  • HS cod: 8461500090