Acasă > Produse > Longitudinale/circumferentiala sudor > Masina de sudura longitudinala

Longitudinale cusătură sudori

Longitudinale cusătură sudori
Cusătură de longitudinale cusătură sudori, sudare maşină automată longitudinale decupare Sudor este proiectat pentru ţeavă-tastat longitudinale cusătură, care este potrivit pentru Weldments grosime 0.8-8 mm, unul pe partea de sudare cu formarea de spate. Este simplu să funcţioneze aparatul care este stabil şi de încredere în calitatea...
Detalii produs:

Cusătură sudori longitudinale, cusătură masina de sudura

Automată longitudinale decupare Sudor este proiectat pentru ţeavă-tastat longitudinale cusătură, care este potrivit pentru Weldments grosime 0.8-8 mm, unul pe partea de sudare cu formarea de spate. Este simplu să funcţioneze aparatul care este stabil şi de încredere în calitate. În comparaţie cu MMA, este o mare eliberare de volumul de muncă al lucrătorului şi un progres în sudare calitatea şi productivitatea.

Acest echipament este capabil să lucreze cu SAW/TIG/MIG/MAG/plasma pentru a forma un sistem automat de sudare în cusătură longitudinale. Acest echipament adoptă bloc structura şi constă din Mainframe/sudare putere sursa/locaţie clema/sârmă-feeder/răcire sistem pneumatic şi sistemul de comandă central, uşor de încărcare şi descărcare, bună flexibilitate.

Controler de echipament este capabil de a controla automat şi manual, drept viteza de sudare arma alunecare placa afişează digital, circuit separat pentru a regla viteza, lungime cusătură de sudură pot fi setate în prealabil.


Hot Tags: longitudinale cusătură sudori, China, producatori, furnizori, fabrica, youbest en-gros, ieftine, sudura, taiere youbest
Produse conexe
Anchetă: